Jij kunt ons helpen

Dankzij jouw donatie kunnen we de nodige middelen en technologische infrastructuur verstrekken, educatieve materialen ontwikkelen en ervoor zorgen dat PetitPouss een effectief hulpmiddel is voor het verbeteren van de leerresultaten van kinderen in Franstalig Afrika.
Doneer

Word donateur

De app PetitPouss tilt de leerlingen spelenderwijs naar een hoger niveau. Het online aanbod zorgt ervoor dat kinderen kunnen doorleren, ook als ze door lange afstanden, geweld in de regio of om andere redenen fysieke lessen moeten missen. Een noodzaak dus, want goed onderwijs is een van de basisvoorwaarden voor een beter leven.

Met een gift van €28,- kan een kind een jaar lang online lessen volgen via PetitPouss. Geef ook een klein zetje en help kinderen in Franstalig Afrika aan een betere toekomst.

Second Wave Education Foundation heeft een ANBI-status. Donaties aan de stichting zijn daarom fiscaal aftrekbaar, ook als u via onze donatieknop doneert. U kunt uw donatie ook direct overmaken op IBAN: NL43 TRIO 0320 015068 t.n.v. Stichting Second Wave Education Foundation. 

Kom in actie voor PetitPouss.

Geld inzamelen voor PetitPouss, de school van Goudel Gorou of een van onze andere projecten? Help ons nieuwe donateurs en potentiële partners te bereiken. Abonneer op de nieuwsbrief (onderaan de pagina), volg Second Wave Education Foundation op LinkedIn en Facebook en deel onze berichten, zoals de onderstaande kaart, met uw eigen netwerk.

Wilt u liever uw tijd doneren of denkt u aan een ander soort gift? Stuur dan een bericht naar ons bestuur via info@secondwavefoundation.org Wij stemmen het graag verder met u af. Wij zamelen regelmatig laptops, tablets en smartphones in om een tweede leven te geven in Franstalig Afrika. 

Kaart Samira

Pin It on Pinterest